HV hade öppet hus i helgen

image

HV hade öppet hus i helgen. Min röda skål skål av sisalsnören lindade med trasor fick vara med.

Titta gärna in på HV skolas hemsida och fundera på om du ska anmäla dig till en kortkurs till hösten. Det finns mycket att välja på. Jag har gått på stickning, konstsömnad och textil formgivning och har lärt mig massor.

När jag började på “grundkursen i stickning” trodde jag att jag kunde det mesta om stickning och trodde dessutom att jag var ganska duktig på det, men nu efter fyra stickkurser vet jag att det finns mer att lära.

Till hösten har jag anmält mig till sticknördarnas verkstad dvs “stickkurs fortsättning 2”. Det kommer att handla om alla de små detaljerna, som man borde kunna göra betydligt bättre. Jag ser fram emot att gräva ner mig maska för maska och varv för varv.

Comments are closed.