Nu är det juli igen!

Nu har jag mycket att se fram emot.

Juli är tvåändsstickningsmånaden, då är jag medarrangör i en kurs i tvåändsstickning i Furudal. Vi startar tisdagen den 7:de. I år är det elfte gången kursen hålls. Tvåändsstickning är kungen bland sticktekniker. Jag tröttnar aldrig, långsamt, meditativt och rogivande samtidigt som tekniken erbjuder mönstereffekter som inte är möjliga med andra tekniker.

Häromdagen kom dessutom kallelsen till höstkursen på HV: textil formgivning, fortsättningskurs – också något att se fram emot.

Tyvärr är kursstarten samma dag som Föreningen Skapande broderi reser till Falun för att se utställningen Traces oc Life, vilket jag också sett fram emot, men nu hoppas jag kunna göra en tur till Falun tidigare under sommaren i stället.

Tags:

Comments are closed.