Redan andra kurshelgen på årets HV-kurs

Redan en bit in på hösten och strax ska jag kila iväg till den anda kurshelgen på Handarbetets Vänner. Oh, så mycket jag lärt mig på dessa kurser, så roligt det är dessutom.

Detta läsår går jag kursen Textil Formgivning, fortsättning, och vi har redan läxa. Älskar läxor. Den första kurshelgen handlade om designprosessen. imageUppgiften, som påbörjades under den helgen, består i att utforma en produkt för en känd person och redovisa den i en liten ”dragspelsbok”.image

Vi ska redovisa hela prosessen från moodboard till modell eller skiss på produkten.

image

Jag får på min lott att designa för är Robyn, denna färgstarka, charmiga och kraftfulla person. Uppgiften passar mig perfekt. Jag är glad att jag inte fick kungen eller Zlatan.

image Detta skivomslag blir så småningom min inspirationsbild. Idag fortsätter äventyret.

Tags:

Comments are closed.