Muddar i bohusstickning

Ett par muddarna i bohusstickning. Mönstret heter ”Stora spetskragen”.

Tags: ,

5 comments

 1. Hej!
  Kikade in här för att hitta inspiration till so you think you can knit, jag har blivit utmanad i din kategori vals. Måste bara säga att jag blev verkligen inspirerad! Dina bohus-muddar är verkligen fina, får man fråga vart du köpt mönstret?
  Lycka till med din utmaning!
  /Clara

 2. Hej

  Har länge velat lära mig bohusstickning, min stora dröm är jacka i grön dimma, men har aldrig vågat pröva eftersom det är ett så stort projekt. När jag såg dessa muddarna så tänkte jag att de hade varit ett perfekt prova-på-projekt. Kan du tipsa mig om var jag kan hitta mönster, garn och intruktioner, så hade jag blivit överlycklig. Om du vill kan du maila mig på thewillowfairy@gmail.com

 3. Precis när jag tryckte på knappen läste jag kommentaren ovan. Jag surfar vidare till solsilke…

 4. […] för vida. Jag gnuggade lite extra i tvätten och hoppas att de krymt ihop lite. Jag skrev om dem i ett av de första blogginläggen på denna blogg. 3. Nederst ligger ett par muddar inspirerade av mönster och färger från […]