Color your cloth

Nu har jag impulsköpt en bok igen. Jag slog till och köpte denna bok, som ömsom skjuter över målet och ömsom är alltför trivial.

Ibland känner jag lust att färga ett tyg, delar av ett broderi el dyl, men mina kunskaper i området är bristfälliga.

Författaren, Malka Dubrawsky, går igenom olika metoder att skapa tryckta mönster, från potatistryck, över stämplar till reservage med vax. Jag får också veta hur man kan inreda ett hörn i garaget till färgeri – men tyvärr har jag inget garage. Jag uppmanas att använda ett förkläde när jag färgar – det kunde jag nog räkna ut själv.

Visst finns det en hel del att hämta i denna bok, men tills vidare lägger jag den åt sidan. Men jag fortsätter att följa författarens bilder på Flickr!, hemsida och blogg. Allt du behöver för att hitta dit finns här.

Tags:

Comments are closed.