Fler böcker

För ett par månader sedan skrev jag om försöket att skapa en lista över mina hantverksböcker. Då visade jag också en liten hög med böcker från mitt nattduksbord. Jag har gått i genom dem plus ytterligare några som jag ramlat över under tiden. Allt finns i boklistan.

Nu har jag laddat med en ny hög, lite huller om buller, men två av dem är särskilt angelägna. Det är Designs and patterns from Muhu Island, som jag skrivit om tidigare, samt Knitting Brioche (patentstickning). I augusti bär det av till stickstämma på Hållands folkhögskola och jag hoppas få fördjupa mig i patentstickning och stickning från Muhu. Bäst att komma väl förberedd, då får man ut mer av kurserna.

Jag ska nu ta itu med den här högen och börjar med att skriva in böckern i boklistan. Därefter länkas blogginläggen till titlarna i listan, allt eftersom de publiceras här.

Tags:

2 comments

  1. Jag ser att jag har en del av de böcker du har, men en del andra har jag inte.

    Då ses vi i Undersåker. Jag kör bil dit från min gård norr om Vilhelmina. Det är ju bara ett stenkast dit då 😉
    Muhustickningsworkshopen missade jag med en hårsmån vid anmälan – synd.

    • Trevligt. Jag ser verkligen fram emot stickstämman. Ett toppenprogram. Kommer också med bil, från norra Dalarna. Avbryter den helig hjortronveckan för detta evenemang trots att den sena våren väcker förhoppningar om att det kan bli ett bra hjortronår.