Jag är tillbaka

Bloggen började krångla och jag orkade inte ta tag i det. Att gå in i filerna på servern och redigera manuellt är ju alltid lite läskigt. Så jag “tittade bort” och gjorde jag annat. Det gick ett och ett halvt år. Men nu har jag tagit mig i kragen och fixat till det. I am back.

Under tiden har jag hunnit med ytterligare en kurs på HV-skola. Tovning -grundkurs. Fantastiskt roligt och lärorikt. Skriver nog om det så småningom.

Sedan har jag engagerat mig i föreningen Skapande broderi Stockholm och är numera föreningens webmaster. Arbetet med föreningssidan inspirerade mig att ta tag i min egen blogg. Föreningens webbplats finns här.

Igår besökte jag Lekands kulturhus och såg utställningen “Yster glädje och extra allt – med en fläkt av Dalarna” med Karin Ferners underbara folkloristiska skapelser av loppisfynd, som bjöd på många överraskningar. Vad säger ni om dessa påskägg broderade med svartstick?

image

Tags: ,

2 comments

  1. Ingela Gréau

    Nämen, har Karin F fått samma uppgift som vi, svart och vitt och lite rött? Fina!

    • Ska tillägga, för mina besökare som inte är medlemmar i föreningen Skapande Broderi Stockholm. Inför medlemsmötet i höst, den 11 oktober, broderar vi på temat “Svart, vitt och lite rött”. Hoppas vi ses där.