Mellan hopp och förtvivlan

image

Åter ett experiment från fortsättningskursen i Konstsömnad på HV. Uppgiften var att arbeta med tunna tyger i lager på lager, i mitt fall organza och tyll på ett bottentyg i bomull. Jag hade jag ingen riktig idé om vart det skulle leda, och jag har ännu ingen klar uppfattning om hur det ska sluta.

Detta broderi har arbetsnamnet ”Mellan hopp och förtvivlan”. Det står uppställt på en stol i vardagsrummet och en vacker dag kommer jag säkert på hur jag ska fortsätta.

De gula blommorna kommer från sovrumsgardinen på landet. De passar bättre här.

1 comment

  1. […] på särskild montering. (Det finns inga blogginlägg om intarsia och skarvsöm). Tunna tyger: En applikation tänkt att monteras i kilram. Eget fritt arbete som bygger på någon av de tekniker vi lärt oss […]