Paradisets blommor – Hur går det?

Det var länge sedan jag rapporterade från TAST-projektet. Ända sedan september var arbetet försvunnet, borttappat på tunnelbanan, trodde jag. Häromdagen kom det fram i en garderobsstädning.

Jag fortsätter att följa Pintangle men syr bara stygn som är helt nya för mig. Inte så många faktiskt. Jag har ju redan sytt 101 olika stygn. Så här ser mina paradisblommor ut idag. Panel 1 är snart klar. På panel 2 finns det plats för ytterligare stygn.

image

Den första panelen nästan klar

image

Detalj från panel 1

image

Ytterligare en detalj från panel 1

Vill du se TAST-stygnen ett och ett så finns de flesta här->

2018 års stygn finns här->

I år har jag ännu inte sytt några TAST-stygn. Snart sätter jag igång igen. Återkommer så småningom när det finns något nytt att visa.

Comments are closed.