Från Buttonhole Wheel Cup till Berry stitch, stygn 41 – 47

Här presenteras årets sista TAST-Stygn från Sharon Boggons Take a Stitch Tuesday med länkar till äldre bloggposter.

Cloud Filling är det stygn som inte fungerade så bra bland ”Paradisets blommor”. Just nu har jag inget projekt på gång där det passar så det får vänta till ett lämpligare tillfälle.

Vecka 41 Buttonhole Wheel cup – Langetthjulsskål
Vecka 42 Cloud Filling Stitch – ?
Vecka 43 Coral Stitch – Korallstygn
Vecka 44 Up and Down Buttonhole Stitch – Upp och nedvänd langett
Vecka 45 Twisted Chain Stitch, Rope Stitch – Vridna kedjestygn
Vecka 46 Barb Stitch – Överkastad dubbel langett?
Vecka 47 Berry Stitch – Dubbla enstaka kedjestygn

Detta vad det sista stygnen i denna period av TAST. Nästa år, redan på nyårsdagen, börjar det på nytt. Då kommer två stygn att presenteras, ett som startar om TAST på nytt och ett stygn kallat BEYOND TAST. Jag kommer att följa Beyond TAST men vet ännu inte hur det ska presenteras. Paradisblommorna känner jag mig färdig med även om det inte är helt klart.

Nu önskar jag mina följare GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.

Comments are closed.