Det blev ett UFO

image

Under det två senaste åren har jag gått på konstsömnadskurser på Handarbetets vänners skola. Det har varit oerhört inspirerande och roligt. Tyvärr hann jag inte smälta allt utan hade tänkt gå en annan kurs detta läsår, för att få tid att smälta, bearbeta och göra klart arbeten som inte slutförts. Tyvärr blev det inte så, kursen ställdes in.  Jag hoppade på den tredje konstsömnadskursen i stället.

Nu försöker jag få tid att gå igenom tidigare kursinnehåll för att sammanfatta, göra klart och fundera på hur jag ska gå vidare och kommer att visa en del gamla arbeten i blogginlägg framöver.

Idag presenterar jag det första arbetet från förra årets kurs. Temat var raka stygn. Mitt arbete blev inte riktigt klart. Från början hade jag tänkt göra en väska för tomflaskor, men nu vet jag inte längre. Den blir nog ganska äcklig med fläckar från kladdiga läskflaskor, droppande ölburkar o dyl. Får alltså tänka om.

1 comment

  1. […] stygn: En bild med buteljer, tänkt att bli en väska för tomflaskor. Applikationsövning: Fyra prover inför ett större […]