Bonniers stora bok om stickning

Bonniers stora bok om stickning kom i en ny upplaga häromåret, men jag hade tur att hitta den på bokrean dessförinnan. Här finns information om det mesta man behöver veta om stickning. Raskt bläddrade jag till sidorna om hål och spets. Här finns 22 olika mönster att testa. Jag kommer inte att testa alla, men börjar med det fösta som kallas Miniatyrtorn.

Beskrivningen av mönstren är väldigt tydlig och bra. Mönstren visas i regel på tre sätt, i bild, grafisk beskrivning och text. Så här ser ett uppslag ut.

I kommande inlägg hittar du några prov på mönster från boken.

1 comment

  1. Åh, den boken har jag också hemma! Köpt på rea. Har glömt bort den. Borde kanske använt den i min sökning om mönster. Väntar med spänning på vad du ska göra. Kul att följa alla olika danser.