Fyra måndagskvällar med tyllbroderi

Fyra inspirerande måndagskvällar med tyllroderi resulterade i en liten fågel och ett par påsar som jag ska använda för förvaring av småplagg i garderoben. Som bonus har jag också en rad idéer om hur jag kan gå vidare med broderier på tyll.

Jag hade inte trott att ull+tyll=sant

Flera av mina kurskamraters fantastiska tyllskapelser finns på Katarina Evans blogg.

HVs konstsömnadskurs fortsätter på måndag med Crazy Quilt. Men redan i morgon åker jag till Djurgården för andra kurshelgen i stickning.

Tags:

2 comments

  1. Vad inspirerande! Jätteroligt att få följa din ”resa”.

  2. […] har inte varit så flitig att skriva om kursen under året, men mina egna tyllbroderier finns i ett tidigare inlägg här. Jag fastnade för den något udda kombinationen tyll och ullgarn. Det blev några löv och en […]