Boklista över mina hantverksböcker

Flera av mina senaste bloggposter har handlat om böcker. Jag älskar böcker, fulla av inspiration och nya kunskaper – ett bra boktips och jag slår till direkt. Det har ju blivit så enkelt att köpa böcker, bara ett litet klick på Köp-knappen och sedan landar boken i brevlådan om några dagar.

Men jag måste erkänna att jag inte längre har full koll. Det händer att jag köper sådant som redan finns på någon hylla, i något skåp, på landet eller undanstoppad i en stickkorg. Nu ska jag ta kontroll. Det kommer att ta tid. Först ska varje bok granskas, fotograferas och bloggas. Sedan hamnar den i min boklista. Embryot till boklistan kan från och med idag nås från menyrade här på bloggen. Jag kommer att ha tillgång till den i telefonen, på ipadden och i vilken dator som helst.

Varför inte börja med de, som ligger på mitt nattduksbord just nu.

Önskedrömmen är en välordnad bokhylla, där jag genast kan finna det jag söker. Först måste en hel del gammalt rensas ut för att få plats. Men det är så svårt att skiljas från böcker även om jag vet att jag aldrig kommer att läsa dem igen.

1 comment

  1. […] ett par månader sedan skrev jag om försöket att skapa en lista över mina hantverksböcker. Då visade jag också en liten hög med böcker från mitt nattduksbord. Jag har gått i genom dem plus ytterligare några som jag ramlat över under tiden. Allt finns i […]