Från länkade kedjestygn till triangulär langett, stygn 21-30

Jag fortsätter att följa TAST, går igenom gamla blogginlägg, uppdaterar och lägger tiill ibland. TAST-Stygnen kommer i en annan ordning än tidigare och några var inte med i den tidigare omgången av TAST.

Det första stygnet i denna grupp på tio stygn som jag inte sytt tidigare är Interlaced Cable Chain Stitch. Det var visserligen med i den tidigare omgången av TAST men jag kunde inte hitta någon lämplig plats för detta stygn på mitt paradisblomstertyg. Jag gör ett nytt försök nu och kompletterar min gamla bloggpost, stygn nr 24. Eftersom avståndet mellan de länkade stygnkedjorna är så lite sydde jag bara en rad av stygnen som binder samman ”kedjorna”.image

Twisted Latice Band var först också omöjligt att sy på min blommiga övningslapp. Men jag har gjort ett nytt försök och är själv överraskad av resultatet. Fint men pilligt.image

Långa knutar är ju så effektfulla och roliga att sy så jag måste testa dem på ett nytt sätt: image

Vecka 21 Cable Chain Stitch – Länkade kedjestygn
Vecka 22 Interlaced Cable Chain Stitch – Sammanflätade länkade kedjestygn?
Vecka 23 Wheatear Stitch – Vetestygn?
Vecka 24 Twisted Lattice Band – Snärjd sick-sack-söm
Vecka 25 Butterfly Chain – Fjärilskedja?
Vecka 26 Herringbone Square Stitch – Langett i kvadrat?
Vecka 27 Bonnet Stitch
Vecka 28 Half Chevron Stitch – Halv flätsöm med små sidostygn?
Vecka 29 Bullion Knot – Långa knutar
Vecka 30 Triangular Buttonhole Stitch – Triangulär langett

Comments are closed.