TAST-take a stitch Tuesday igen

imageI tisdags startade TAST, Take A Stitch Tuesday, på nytt.  Det handlar om att öva på ett nytt broderistygn varje vecka. Jag deltog i detta projekt för några år sedan men lyckade inte hålla ut hela vägen.  Efter ett 30-tal nya stygn tappade jag kontrollen och kom aldrig i kapp. Nu körs en ny omgång av entusiastiska Sharon Bloggon från Australien. Inte mindre än 140 broderistygn kommer att presenteras, ett nytt stygn varje tisdag. Det blir ett projekt som pågår i nästan tre år.

Denna gång ska jag försöka hänga med, det är fantastiskt att se alla exempel på broderier som deltagare från hela världen presenterar. Jag kommer i fortsättningen att skriva mina inlägg om TAST på engelska. Jag vågar inte lova att hänga med till slutet utan tar en vecka i taget.

På tisdag visas ett nytt stygn. I morgon presenterar jag exempel på första veckans stygn, Fly stitch eller Y-stygn på svenska. Exemplen är inte broderade denna vecka utan hänger med från den förra gången projektet kördes på nätet.

Jag ska försöka presentera mina nya stygn på måndagar, dvs dagen innan det nya stygnet presenteras.

Läs programförklaringen av TAST här.

Comments are closed.