Godis till eftermiddagskaffet

Igår fick jag hemleverans av godis till kaffet.
Det var varken kakor, bullar eller choklad utan denna fina bok av Annika Boström. Annika var kurskamrat i årets stickkurs på HV och vi har fått följa de sista stegen i arbetet med boken. Roligt att se den klar.

Som du säkert förstår handlar boken om muddrar, en muddbeskrivning för varje månad och massor av inspirationsbilder, som ger ideér till egna muddar. Fantastiska bilder och helt utan pekpinnar. Visst får man lust att börja sticka muddar.

Nedan visas uppslaget om maj månads muddar, vårgrönt.

Boken säljs direkt av författaren och har bara tryckts i 200 ex, så skynda om du vill ha ett eget exemplar. Man kan ta kontakt via hemsidan, anknitka.se. Jag tror att jag ska beställa ytterligare ett ex, en bra present till en vän som gillar att sticka men saknar tid för större projekt.

 

Tags:

Comments are closed.